Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás tovább az orvosmeteorológiához
 
 

A szerelmes Oroszlán

A bolygók állása nem csak mindennapjainkat, de a szerelmi életünket is nagyban befolyásolja. Ahogy a Hold változik és a bolygók új jegybe lépnek, úgy változik a kapcsolatok intenzitása is.Olvasd el mire számíthatsz szerelem terén, mit jósolnak a csillagok. Tudd meg milyen izgalmak várnak kapcsolatodban, vagy ha egyedül vagy, mikor köszönt be a nagy Ő!

Csillagok és egészség - Oroszlán

Aki akkor született, amikor a fénylő Nap áthalad az Oroszlán csillagképen (07. 23 - 08. 23.), olyan óriási fizikai energiával és regeneráló erővel van felvértezve, mint a Nap, amely körül naprendszerünk bolygói is forognak, akkor született, amikor minden erejét bevetve dúl a kánikula, melyet a lenyűgöző, heves viharok sem enyhítenek, amikor kitikkad a föld, és szomjaznak az élőlények.

Az Oroszlán gyógynövényei

Minden erejével törekednie kell a mértékletességre, mivel betegségei zömét féktelensége, zabolátlansága okozza. Tüzessége miatt felszökhet a vérnyomása (galagonya, fokhagyma, levendula, és a fehér fagyöngy, mezei zsurlótea, majoránna, levendula illóolaj) továbbá a szíve, keringése (orbáncfű, galagonya, citromfű) mellett a gerincét, izmait (jóga, gyógytorna) is túlterhelheti.

Holdhoroszkóp a 11. hétre

"A megvilágosult ember olyan, mint a víz: lágy és rugalmas, ugyanakkor ellenállhatatlan erejű és létének minden lény hasznát látja."Anthony de Mello

Holdhoroszkóp a 10. hétre

"Az élet adomány, bármilyen szerény is legyen. Rajtunk áll, hogy mit kezdünk vele."A Szent Patrik legendája című filmből

Holdhoroszkóp a 9. hétre

"Nem az teszi a gazdagságodat, amit birtokolsz. Az a gazdagság, ha elégedett vagy azzal, amid van."Mark Twain

Tovább...