Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás tovább az orvosmeteorológiához
 
 

A szerelmes Mérleg

A bolygók állása nem csak mindennapjainkat, de a szerelmi életünket is nagyban befolyásolja. Ahogy a Hold változik és a bolygók új jegybe lépnek, úgy változik a kapcsolatok intenzitása is.Olvasd el mire számíthatsz szerelem terén, mit jósolnak a csillagok. Tudd meg milyen izgalmak várnak kapcsolatodban, vagy ha egyedül vagy, mikor köszönt be a nagy Ő!

Csillagok és egészség - Mérleg

Az idő most sem tagadta meg magát és tovább haladva útján, Nap mérőkörünk belépett a Mérleg szakaszába, mely szeptember 23-tól október 23-ig tart. Planétája a Vénusz. A természet még egyszer utoljára ragyogó színeket varázsol elő, és teljes lelkével élvezi megtalált egyensúlyát.

A Mérleg gyógynövényei

Jól reagál a gyógyító zenére. Kísérletezze ki, hogy milyen művek szereznek számára örömöt és váltanak ki alkotókedvet. Jó hatással vannak rá a virágok, művészi tevékenységek, csendes beszélgetések, a lelki vagy arisztokratikus típusú emberekkel.

Holdhoroszkóp a 11. hétre

"A megvilágosult ember olyan, mint a víz: lágy és rugalmas, ugyanakkor ellenállhatatlan erejű és létének minden lény hasznát látja."Anthony de Mello

Holdhoroszkóp a 10. hétre

"Az élet adomány, bármilyen szerény is legyen. Rajtunk áll, hogy mit kezdünk vele."A Szent Patrik legendája című filmből

Holdhoroszkóp a 9. hétre

"Nem az teszi a gazdagságodat, amit birtokolsz. Az a gazdagság, ha elégedett vagy azzal, amid van."Mark Twain

Tovább...