Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás tovább az orvosmeteorológiához
 
 

A szerelmes Bika

A bolygók állása nem csak mindennapjainkat, de a szerelmi életünket is nagyban befolyásolja. Ahogy a Hold változik és a bolygók új jegybe lépnek, úgy változik a kapcsolatok intenzitása is.Olvasd el mire számíthatsz szerelem terén, mit jósolnak a csillagok. Tudd meg milyen izgalmak várnak kapcsolatodban, vagy ha egyedül vagy, mikor köszönt be a nagy Ő!

Csillagok és egészség - Bika

Lassan elcsendesülnek a Kos jelben keletkezett viharos gyorsaságú, elsöprő erejű kifakadások, melyek férfias tűzzel, dinamikus lendülettel törekedtek újat alkotni, és a nap mérőköre a BIKA csillagépbe lép (április 21-május 21). A megújult tavasz már teljes pompájában virít, káprázatos virág köntöst öltött és szépen lecsendesedett, hogy a Kosban keletkezettet kitartó, nőies gyengédséggel nevelhesse.

A Bika gyógynövényei

A Bika zöldnyugtatója a Citromfű. A Kakukkfű és a Borsmenta jót tesz emésztési és légzőszervi panaszok ellen. Utóbbi szellemileg serkentő, és epe problémákra is kitűnő. Gyomorpanaszokban és vérzéscsillapítóként alkalmazza a Pásztortáskát.

Holdhoroszkóp a 11. hétre

"A megvilágosult ember olyan, mint a víz: lágy és rugalmas, ugyanakkor ellenállhatatlan erejű és létének minden lény hasznát látja."Anthony de Mello

Holdhoroszkóp a 10. hétre

"Az élet adomány, bármilyen szerény is legyen. Rajtunk áll, hogy mit kezdünk vele."A Szent Patrik legendája című filmből

Holdhoroszkóp a 9. hétre

"Nem az teszi a gazdagságodat, amit birtokolsz. Az a gazdagság, ha elégedett vagy azzal, amid van."Mark Twain

Tovább...