Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás tovább az orvosmeteorológiához
 
 

A szerelmes Rák

A bolygók állása nem csak mindennapjainkat, de a szerelmi életünket is nagyban befolyásolja. Ahogy a Hold változik és a bolygók új jegybe lépnek, úgy változik a kapcsolatok intenzitása is.Olvasd el mire számíthatsz szerelem terén, mit jósolnak a csillagok. Tudd meg milyen izgalmak várnak kapcsolatodban, vagy ha egyedül vagy, mikor köszönt be a nagy Ő!

Csillagok és egészség - Rák

A férfiasan dinamikus Ikrekből a Nap elérte a legmagasabb állását és a Rák-forduló során visszafelé indult. Ez a szakasz június 22-től, július 23-ig tart. A Rák felmelegíti a természetet, amely nyitottan, védtelenül adta át magát az érésnek, termésnek.

A Rák gyógynövényei

Gyenge pontjai a mell, has, gyomor, máj, könyökizület, nőknél a méh. Jellemző betegségei: gyomorhurut, fekélyek, emésztési zavarok, nőknél menstruációs görcsök, továbbá a tizenkét jegy közül ő a legveszélyeztetettebb az alkohol iránti szenvedély kialakulását illetően (máj-, hasnyálmirigy-gyulladás).

Holdhoroszkóp a 11. hétre

"A megvilágosult ember olyan, mint a víz: lágy és rugalmas, ugyanakkor ellenállhatatlan erejű és létének minden lény hasznát látja."Anthony de Mello

Holdhoroszkóp a 10. hétre

"Az élet adomány, bármilyen szerény is legyen. Rajtunk áll, hogy mit kezdünk vele."A Szent Patrik legendája című filmből

Holdhoroszkóp a 9. hétre

"Nem az teszi a gazdagságodat, amit birtokolsz. Az a gazdagság, ha elégedett vagy azzal, amid van."Mark Twain

Tovább...