Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás tovább az orvosmeteorológiához
 
 

A szerelmes Nyilas

A bolygók állása nem csak mindennapjainkat, de a szerelmi életünket is nagyban befolyásolja. Ahogy a Hold változik és a bolygók új jegybe lépnek, úgy változik a kapcsolatok intenzitása is.Olvasd el mire számíthatsz szerelem terén, mit jósolnak a csillagok. Tudd meg milyen izgalmak várnak kapcsolatodban, vagy ha egyedül vagy, mikor köszönt be a nagy Ő!

Csillagok és egészség - Nyilas

November 23 és december 21 között Nap mérőkörünk a Nyilas szakaszban áll. Az ősz lassan átengedi helyét a télnek, a ködtől letisztult, fagyos égbolton messze láthat a kíváncsiskodó.

A Nyilas gyógynövényei

Problémás oldala labilitása, és hogy időnként hatni tud rá a korunkra oly nagyon jellemző negativitás. Minden erejét igénybe kell vennie, hogy a jó úton haladjon, lelki békéjének elnyeréséért. Erősítse idegeit, és ha támadás éri ne reagáljon hevesen, tanuljon meg tízig számolni.

Holdhoroszkóp a 11. hétre

"A megvilágosult ember olyan, mint a víz: lágy és rugalmas, ugyanakkor ellenállhatatlan erejű és létének minden lény hasznát látja."Anthony de Mello

Holdhoroszkóp a 10. hétre

"Az élet adomány, bármilyen szerény is legyen. Rajtunk áll, hogy mit kezdünk vele."A Szent Patrik legendája című filmből

Holdhoroszkóp a 9. hétre

"Nem az teszi a gazdagságodat, amit birtokolsz. Az a gazdagság, ha elégedett vagy azzal, amid van."Mark Twain

Tovább...