Hőmérséklet:
Fronthatás:
+ 13°C / + 16°C
nincs front
Időjárás tovább az orvosmeteorológiához
 
 
 

Miért jött létre a NetAmbulancia.hu?

2009. 01. 15. 18:09:00

Küldetésünk

Küldetésünk egy olyan interaktív weblap kialakítása, ahol a látogató tartalmas olvasnivalót talál a napi egészségügyi témákban, tájékozódhat tudományos kérdésekben, kikapcsolódhat az Interjú vagy éppen a Kávészünet rovatunkban.
Célunk a hiteles tájékoztatás, a megelőzés fontosságának és lehetőségeinek bemutatása, a kiemelt betegségek okainak, tüneteinek bemutatása, a lehetséges kezelési gyógymódok ismertetése.
Szakmai cikkeink a területükön ismert és elismert szakorvosok tollából kerülnek oldalainkra. Általános egészségügyi híreinket tapasztalt, lelkes szerkesztő csapat készíti.
Különböző betegségekben szenvedő regisztrált tagjainknak tájékoztató és fejlesztő programokat indítunk, hogy lehetőségük legyen az adott betegség átfogóbb megismerésére, a kezelési módok tudatosabb alkalmazására, a kérdések feltevésére, a betegek egymással történő kommunikációjára, a tapasztalatok, vélemények megbeszélésére.
Az egészségről széles dimenzióban, újfajta megközelítésben, vidáman, időnként játékosan kommunikálunk, ahol számítunk olvasóink aktív részvételére, véleményére is.

Fórumot teremtünk az egészségügy minden szereplőjének

Korszerű, színvonalas megjelenésre
Tájékozódásra
Hasznos információk átadására

Tegyünk közösen magunk és környezetünk jobb egészsége érdekében!

Ez a NetAmbulancia küldetése!

http://netambulancia.hu


Fáradt, levert, esetleg kedvtelen?

Arra gondolt már, hogy ez az időjárás hatása?
Olvasson bővebben a következő napok időjárásának élettani hatásairól!

Hazánkban kedd délelőtt már csak a délnyugati országrészben lehet kevés fátyolfelhő az égen, majd ott is derült, napos idő várható. Csapadék nem lesz. Délután országszerte napos, felhőtlen, száraz idő várható. A szél élénk északkeleti lesz. Hajnalban -3, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 13, 16 fok között alakul. Késő este 2, 6 fok lesz. Kedden folytatódik a frontmentes, humánmeteorológiai szempontból kedvező időszak. A hő- és a komfortérzet is kefejezetten kellemes lesz. Támogassák az immunrendszerüket szabadtéri... Bővebben »

Share |